Tekstisi asialla

Kääntäjä

Olen englannin kääntämisen ja tulkkauksen pääaineesta valmistunut filosofian maisteri ja SKTL:n eli Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsen. Käännän mm. asiatekstejä ja proosaa englannista suomeen ja suomesta englantiin. Löydät tietoa suosimistani tekstityypeistä täältä ja aihealueista täältä.

 

Kielenhuoltaja

Olen tarkkasilmäinen oikolukija, joka on kääntäjäkoulutuksensa ansiosta erikoistunut kielen luontevuuden ja tekstin sujuvuuden varmistamiseen – anglismit saavat kyytiä, pilkut löytävät paikkansa, ja tekstin tyyli toteuttaa sille osoitettua tarkoitustaan. Varmistan sen, että tekstin sisältö pääsee oikeuksiinsa, eikä lukija jää harmittelemaan yhdyssanavirheitä tai tahattomasti tulkinnanvaraisia ilmauksia.

 

Tekstien toimittaja

Tarjoan suurten tekstikokonaisuuksien parissa työskenteleville kirjoittajille toimittajan, jolta saat puolueetonta palautetta ja järkähtämättömän tuen tekstisi työstämiseen – sanon suoraan, enkä tarjoa epämääräisyyksiä. Koska olen itsekin innokas kirjoittaja, tarkastelen tekstejä niin lukijan kuin kirjoittajankin näkökulmasta ja osaan antaa palautetta juuri niistä elementeistä, jotka rakentavat toivomasi lukuelämyksen. Koulutustaustani kirjallisuus- ja elokuvatieteissä takaa monipuolisen lähestymistavan tarinankerrontaan ja sen jäsentämiseen. Tarjoan nämä työkalut sinun käyttöösi, intohimoiselta tarinankertojalta toiselle. Tehdään tekstistäsi timantti!

Kun tekstilläsi on väliä

Koska sinun tekstilläsi, lukijoillasi ja sanomallasi on väliä, perustin Lioness Kielipalvelut lisäresurssiksi sinua ja tekstiäsi varten. Anna minun olla portinvartijana sinun ja tavoitteesi, kohderyhmäsi välillä, ja olla se lisäsilmäpari, joka varmistaa, että tekstisi on käyty läpi puolueettomasti ja tarkasti. Lupaan tekstillesi aikaa ja huomiota – omat resurssini keskitetysti vain sinun käyttöösi – mikä mahdollistaa sen, että tekstisi saa tilaisuuden loistaa tehtävässään, jonka olet sille osoittanut. Olipa tekstisi romaanikäsikirjoitus, kääntämistä vailla olevat verkkosivut tai asiakaslahjaksi tarkoitettu e-opas, minä olen täällä sinua ja tekstiäsi varten.

Sillä tämä on juuri sitä työtä, jota rakastan – ja se näkyy.