Lioness Newsletter

Kuulumisia pandemiakeväältä

Edellisessä julkaisussani oli joulukuu ja vuosi oli vaihtumassa uuteen. Minulla oli paljon suunnitelmia tälle vuodelle, uudistuksia ja blogi- ja somejulkaisuideoita. Pää tuntui kuhisevan ja odotin tätä vuotta innolla.

Mutta täytyy myöntää, että tämän kevään tapahtumat ja ilmapiiri ovat nitistäneet varsin tehokkaasti intoni sosiaalisen median ja ylipäätään julkaisemisen suhteen. En tiedä, onko tällä hetkellä kiinnostavaa kuulla kansainvälisen viestinnän kiemuroista tai miltä arkeni kääntäjänä näyttää. Nyt kun lähes kaikki ovat etätöissä neljän seinän sisällä ja koko maailma seuraa henkeään pidätellen, miten pandemia kehittyy ja kuka siitä selviää, arkeani ei ole varmasti vaikea kuvitella: minäkin istun koneeni äärellä suurimman osan päivästä, seuraan uutisia levottomana ja yritän keksiä vastapainoksi mielekästä mutta mielellään rentouttavaa tekemistä vapaa-ajalle. (Esimerkiksi omien kirjoitusprojektieni jatkamista.)

Olen hyvin kiitollinen jokaisesta asiakkaastani tällaisena aikana ja yritän vastaavasti tukea muita yrittäjiä. Toimintani jatkuu siis edelleen, ja jos kaipaat käännöksiä, oikolukua tai muuta kielellistä tukea yrityksenä tai yksityishenkilönä, autan mielelläni, vaikka sosiaalisessa mediassa minusta ei olekaan tällä hetkellä nähtävissä paljon elonmerkkejä. Täällä kuitenkin ollaan, sähköpostiviestin päässä.

Yritän päivitellä kuulumisiani Facebookissa aina, kun löydän jotain hyödyllistä tai muuten mukavaa, tai jos keksin julkaisuaiheita, joista voisi olla kanavieni seuraajille iloa tällaisenakin aikana. Viimeisimmässä Facebook-julkaisussani jaoin esimerkiksi tutun, Turussa toimivan hierojan vinkkivideon hartia- ja niskalihasten vetreyttämisestä. Jos olet löytänyt hyviä jumppavideoita etätyöläisille, voit käydä jakamassa ne julkaisun kommentteihin muidenkin iloksi. Instagramin puolella taas herättelen vähitellen eloon tavoitettani lukea kirjoja, jotka ovat odottaneet virtuaalisessa lukujonossani kaikista pisimpään. Toivottavasti sieltä löytyy sinullekin uutta luettavaa.

 

Palaillaan toivottavasti pian, pysyhän terveenä.

– Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.