Tarjoan kustantamoille asiantuntijan kielipalvelut: käännöksiä, oikolukua ja toimitusta. Leipälajini on proosa, varsinkin realismin, lasten- ja nuortenkirjallisuuden, sekä yleisen kertomakirjallisuuden osalta. Nautin erityisesti hahmovetoisista romaaneista, joissa on käsinkosketeltava tunnelma, ja niinpä myös jännityselementtejä sisältävä kirjallisuus on mieleeni.

Proosan lisäksi tarjoan palveluitani muun muassa seuraavien aihepiirien asiateksteistä:

Harrastukset

Kulttuuri

Muita tieteitä

Käsityöt (neulonta, askartelu, virkkaaminen, entisöinti) Luova kirjoittaminen (proosa sekä teatteri- ja elokuvakäsikirjoitus) Taiteet (piirtäminen ja maalaus) Liikunta (mm. kuntoilu, karate, uinti) Remontointi (mm. maalaus ja tapetointi) Kalastus

Kielitieteet (myös fonetiikka) Kuvataide (piirtäminen ja maalaus) Kirjallisuus (kotimainen, sekä Iso-Britannia ja Yhdysvallat) Elokuvatiede (länsimainen) Ruoka ja ravinto (ruokakulttuurit, reseptit ja ravitsemus) Uskonnot (länsimaiset ja Aasian uskonnot) Matkailu (turismi ja matkailu) Teatteritiede (dramaturgia, näyttelijän työ)

Psykologia (hyvinvointi, mielenterveys, kehitys ja kognitio) Sosiologia (ryhmät) Kasvatustieteet (opetus) Kauppa ja markkinointi (yritysmaailma)