Tehdään unelmastasi totta! Tarjoan proosan kirjoittajille tukea käsikirjoituksensa työstämiseen tekstin pintatasoon keskittyvillä palautepalveluilla. Voit halutessasi tilata ne yksittäin tai kokonaispakettina haluamallasi painotuksella. Tilatessasi palvelun keskustelemme projektistasi, siihen liittyvistä toiveistasi ja tavoitteistasi, sekä siitä, miten minä voin parhaiten tukea sinua sparraajanasi tämän ja mahdollisesti tulevien tekstiesi osalta.

Jos haluat palautetta tarinasi toimivuudesta, suosittelen toimituspalveluani saatuasi tekstin “lopulliseen” muotoonsa, jolloin hyödyt palvelusta eniten.

Etsitkö asiatekstikirjoittajille sopivaa palvelukokonaisuutta? Asiatekstien palvelut löydät täältä.

Oikoluku

Toimitus

Yhteispaketti

Oletko huolissasi pilkuista, kirjoitusvirheistä tai ajatuskatkoksista? Oletko merkinnyt dialogin johdonmukaisesti ja valitsemasi tyylin mukaisesti, tai vaihteleeko tekstisi rekisteri holtittomasti? Tämä palvelu on erinomaisen hyödyllinen heille, jotka kirjoittavat nopeasti tai jotka sokeutuvat helposti omalle tekstilleen.

Tekstiä toimittaessani tarkastelen käsikirjoitusta kielen lisäksi kaunokirjallisuuden elementtien näkökulmasta: toimivatko hahmot loogisesti, onko juoni aukoton, onko kokonaisuus tasapainoinen, ja tuottaako se ennen kaikkea toivomasi lukukokemuksen. Tämä palvelu on heille, jotka haluavat työstää tekstiään yhdessä objektiivisen kumppanin kanssa ja haluavat saada yksityiskohtaisia kommentteja jopa sanatasolla: palvelun tilattuasi saat kattavat muokkausehdotukset pilkutuksesta teematasolle ja keskustelukumppanin, jonka kanssa voit pohtia eri ratkaisuvaihtoehtoja ja saada välitöntä palautetta tekemistäsi muutoksista.

Tilatessasi tämän yhteispaketin saat käsikirjoituksestasi lausunnon, jonka pohjalta alamme työstää tekstiä yhdessä niin kielen kuin sisällönkin osalta kohti haluamaasi lopputulosta toivomallasi tavalla. Suosittelen tätä pakettia kunnianhimoisille, julkaisua tavoitteleville kirjoittajille.