Lioness NewsletterSuomeksi

Kirjallinen kielipalveluiden syksy

Kesä meni hurahtaen ohi ja on aika kääntää katse syksyn tohinoihin. Kesällä keskittyminen oli vahvasti kääntämisessä, mutta näin syksyn ja kirjoituspiirien tullen painotus tulee siirtymään enemmän täällä blogin puolella kirjoittamiseen ja tekstien työstämiseen kuukausittaisten editointivinkkien ja kirjoitusverryttelyjen avulla. Esimerkkeinä käytetään mm. tuttuja kirjoja ja kirjallisuuden hahmoja helposti sovellettavassa muodossa. Tervetuloa mukaan!

Mikäli olet jo ehtinyt saada käsikirjoituksesi loppusilausta vaille valmiiksi ja harkitset kustantamoiden lähestymistä, tässä palvelupaketti, jota kannattaa harkita:

Kun tilaat “Kustantamoa vaille valmis” -paketin, saat käsikirjoituksellesi arvostelupalvelun, sekä viimeistelyvaiheessa oikoluvun ja toimituksen ennen kustantajan lähestymistä! Työstämme yhdessä tekstiäsi parhaaseen mahdolliseen asuun, joko vain sähköisesti kommunikoiden tai halutessasi kasvokkainkin neuvotellen. Palvelun hinta riippuu tekstin laajuudesta ja lähtötasosta, sekä haluamastasi kommunikointitavasta – sinä määrität, mitä osa-aluetta haluat painottaa ja mihin haluat minun aivoriihikumppaninasi mahdollisesti keskittyvän. Palvelu räätöläidään täysin sinun ja tekstisi ehdoilla.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen – paketin yhteisarvo on aina halvempi kuin mitä palvelun hinta olisi, jos tilaisit jokaisen komponentin erikseen!

Pääset tilaamaan tämän tai minkä tahansa tarjoamamme palvelun lähettämällä sähköpostitse mihinkään sitomattoman ja täysin ilmaisen tarjouspyynnön, jonka ohjeet löydät täältä.

Toivotan kaikille kirjoittajille tuottoisaa syksyn alkua!

Save