Olen räätälöinyt teksteihin liittyvät konsultaatiopalveluni silmällä pitäen erityisesti heitä, jotka työstävät suuria tekstikokonaisuuksia. Teen mielelläni myös yhteistyötä muiden kielten ammattilaisten kanssa, jotka kaipaavat töilleen toista silmäparia esimerkiksi oikolukujen muodossa.

Yrityksille tarjoan markkinointitekstien, kuten verkkosivujen, esitteiden ja sähköisten e-oppaiden ja -kirjojen oikolukua ja toimitusta – jotta tekstisi edustavat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottavat halutun vaikutelman potentiaalisissa asiakkaissa tai yhteistyökumppaneissa.

Tuotan lisäksi litterointipalvelua, eli kansankielisesti sanelunpurkua, esimerkiksi tutkijoiden avuksi.

Valitse siis itsellesi tai yrityksellesi tarvitsemasi palvelu!


Oikoluku

Toimitus

Litterointi

Oli tekstisi sitten asiateksti tai kaunokirjallisuutta, opinnäytetyö, verkkosivut tai asiakaslahjaksi suunniteltu e-opas, tarjoan kielenhuoltopalvelut niin suomeksi kuin englanniksikin. Palveluun sisältyy kielellinen tarkastus korjausehdotuksin sekä tekstilajista riippuen tekstin tyyliin kohdistuvia parannusehdotuksia.

Tarjoan tekstien editointia monille tekstityypeille, joita ovat esimerkiksi yritysten e-oppaat, verkkosivut tai blogitekstit, tai akateemiset artikkelit ja tietokirjallisuus. Palvelun tilaamalla saat tekstistäsi konkreettista palautetta ja monipuolisia parannusehdotuksia, jotka auttavat sinua kehittämään tekstiäsi edelleen entistä toimivammaksi kokonaisuudeksi.

Puran saneluja tavallisista äänitiedostoista helposti käsiteltävään tekstimuotoon. Jos käytät haastattelumetodia osana tutkimustasi, tai haluat nauhoittaa juhlapuheen tai vierailuluennon, tämä palvelu on juuri sinulle tehty! Säästä aikaa ja vaivaa ottamalla yhteyttä Lioness Kielipalveluihin!